Recharge City er Europas første og største parkerings- og opladningscenter med EU-platincertificering – placeret ved afkørsel 57 - Horsens Syd på E45. Området dækker over 270.000 kvm og indeholder et parkeringsområde med plads til op mod 450 lastbiler, modulvogntog og specialvogntog. Her kommer blandt andet hotel, tre restauranter, servicestation, tankanlæg, ladestandere samt værksteds- og vaskeområder for alle. Illustration: Recharge City

Danmark får kæmpe parkerings- og opladningscenter

Denne artikel kræver Estate Pluss medlemskab. Venligst log ind
eller vælg et Estate Pluss-abonnement

Klik her hvis du har glemt dit kodeord

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder