Blækhus Valby med 228 fuldt servicerede lejeboliger på Gammel Køge Landevej 38-42 indgik i januar i en handel med i alt syv Blækhus-ejendomme, der alle er nybyggede eller under udvikling i København og Aarhus. Køberen var den tyske kapitalforvalter Patrizia, mens en fond under den paneuropæiske ejendomsinvestor Deutsche Finance International, DFI, som etablerede Blækhus-brandet i 2018, stod bag salget til 314 millioner euro – svarende til godt 2,3 milliarder kr. Foto: DFI

Ny halvårsrekord for handel med europæiske boliger

Denne artikel kræver Estate Pluss medlemskab. Venligst log ind
eller vælg et Estate Pluss-abonnement

Klik her hvis du har glemt dit kodeord

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder