Metropol-kontorejendommen på Njalsgade på Islands Brygge i København. Foto: Muusfoto

Tysk debutopkøb topper ny transaktionsliste

Ejendomsbranchens førende konference- og nyhedsmedie, Estate Media, bringer løbende en liste med ejendomshandler på over 10 millioner kr. fra den danske ejendomsdataplatform Resights.

Listen er ikke bag betalingsmur, og transaktionerne i det danske marked kan derfor følges af alle på estatemedia.dk. Handelsoverblikket dækker ejendomme og grunde, der er handlet i det professionelle ejendomsinvesteringsmarked og altså ikke for eksempel villaer til privatbrug.

Resights fanger alle nye, tinglyste ejendomshandler, men det vil ofte ske, at en handel kan være offentliggjort et stykke tid, før den bliver tinglyst. Nogle dage er der ingen handler, som opfylder kriterierne for at komme på listen, og derfor bringer vi ikke listen dagligt.

Læs mere i Estate Media øger transparens: Se nye tinglyste ejendomshandler

Dagens største handel
Den største handel på dagens liste over nye, tinglyste ejendomshandler er tyske NAS Real Nordics’ køb af Metropol-kontorejendommen på Islands Brygge i København. Handlen beskrev Estate Media i sidste uge.

Bag salget af ejendommen, som fordeler sig på cirka 9.000 kvm kontor og omkring 900 kvm detailhandel samt Food and Beverage (F&B), står Pensiondanmark.

Læs mere i Tysk investor overtager kontorejendom i første opkøb i Danmark

 

Dagens handelsoverblik

Njalsgade 72A, 2300 København S (315.000.000 DKK)
Køber Metropol PropCo ApS (ejet af NAS Real Nordics)
Sælger PARTNERSELSKABET NJALSGADE 72 A, KØBENHAVN (ejet af Pensiondanmark)
Middagshøjvej 46A, 8800 Viborg (20.400.000 DKK)
Køber AP Ejendomme P/S
Sælger Viborg Kommune

Se alle transaktionslister fra Resights her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder