Head of Real Estate Investment Cathrine Bakke Ahlmann, Lars Larsen Group. Foto: Privat

Lars Larsen Group vil øge ejendomsporteføljen med milliarder

Lars Larsen Group forvalter investeringsaktiver for 19 milliarder kr., hvoraf 6 milliarder kr. er bundet op på mursten. Men koncernen, som er ejet af Jysk-stifteren Lars Larsens arvinger, ønsker at udvide ejendomsporteføljen med milliarder.

Det skriver Dagbladet Børsen.

– Vi skal investere yderligere på sigt. I forhold til historien kigger vi nu mere ind i bolig- og kontorprojekter, som giver mere modvægt til vores øvrige investeringer, og som konjunkturmæssigt er mindre følsomt i forhold til retail og logistik. Det er en del af den nye transformation, vi er inde i, hvor vi prøver at differentiere porteføljen, siger Head of Real Estate Investment Cathrine Bakke Ahlmann, Lars Larsen Group, til Børsen.

Cathrine Bakke Ahlmann blev i fjor hentet ind til Lars Larsen Group fra en stilling som Investment Officer hos pensionsselskabet Velliv.

Læs mere i Lars Larsen Group henter investeringsprofil fra Velliv

Lars Larsen Group, hvis største selskab er Jysk med over 3.200 butikker i 48 lande, har omkring 50 procent af sin ejendomsportefølje i detail- og logistikbyggerier. Siden Jysk-stifteren Lars Larsens død i 2019 har koncernen skabt en ny struktur med Lars Larsen Group som holdingselskab for aktiviteterne, der blandt andet omfatter ejerskabet af 12 datterselskaber.

Læs også Lars Larsen Group vil tungere ind i mursten efter opkøb til over en halv milliard kr.

Konferencer & akademier

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder