Den nye koncernledelse i Aart – fra venstre: Torben Skovbjerg Larsen, Gitte Myrup Andersen, Anne Aksglæde Stahl, Anders Strange og Anders Tyrrestrup. Fraværende: Rune Haack Quist Hove. Foto: Kirstine Mengel

To profiler træder ind i toppen i Aart

– Efter et succesfyldt år med vækst styrker Aart koncernledelsen med to nye profiler med ambitionen om at blive Skandinaviens mest betydningsfulde arkitektvirksomhed og mest meningsfulde arkitekturarbejdsplads.

Sådan lyder meldingen fra arkitektvirksomheden Aart, som inden sommerferien købte Mangor & Nagel og siden har udvidet partnerkredsen.

Læs mere i Aart udvider partnerkredsen

Læs også Arkitektfirmaer i handel: Aart overtager Mangor & Nagel

1. september tiltrådte Anne Aksglæde Stahl i en nyoprettet stilling som CMO i Aart. Hun kommer fra en stilling som kommunikationsdirektør i Sweco, og hun skal bistå den øvrige ledelse i arkitektvirksomheden i den fortsatte udvikling og positionering. Det samme gælder CPO Gitte Myrup Andersen, der har været i Aart siden 2017, og som også er indtrådt i koncernledelsen.

– Aart er vokset hastigt, særligt inden for det sidste år med opkøbet af Mangor & Nagel – en del af Aart – i Danmark, ligesom vi har vækstet i både Oslo og Stockholm, hvor vi for nylig er flyttet til nye og større kontorer. Anne Aksglæde Stahl og Gitte Myrup Andersen tilfører stærke kompetencer inden for organisation, kultur, kommunikation og strategi, og vi ser en stor styrke i en koncernledelse med en bred faglig palette og et større strategisk fokus, siger adm. direktør og stiftende partner Torben Skovbjerg Larsen, Aart.

De to nye i koncernledelsen
Gitte Myrup Andersen har de seneste fem år været en del af Aart, hvor hun har haft fokus på rekruttering, fastholdesesinitiativer, kompetence- og lederudvikling. Hun er tidligere HR-chef i Schmidt Hammer Lassen Architects og HR Partner og konsulent i TDC og Human House.

Anne Aksglæde Stahl har flere års erfaring i krydsfeltet mellem kommunikation og marketing i byggebranchen – senest som kommunikationsdirektør og medlem af landeledelsen i den svenskejede rådgivende ingeniør- og arkitektkoncern Sweco i Danmark, hvor hun blandt andet har spillet en afgørende rolle i integrationen og rebranding af Årstiderne Arkitekter og Kant arkitekter i Sweco Architects.

Koncernledelse og ejerkreds
Den nye koncernledelse i Aart består nu af de tre stiftende partnere CEO Torben Skovbjerg Larsen, CCO Anders Strange og CINO Anders Tyrrestrup samt CFO Rune Haack Quist Hove, CPO Gitte Myrup Andersen og CMO Anne Aksglæde Stahl.

Ejerkredsen er uændret og består af Torben Skovbjerg Larsen, Anders Strange, Anders Tyrrestrup, Nanna Flintholm og Mads Nygaard.

Nyt rekordår 
Aart Architects A/S kom ud af 2020/21, der sluttede 30. september 2021, med en omsætningsvækst på 21 procent til 147 millioner kr. og med mere end en fordobling af resultatet før skat til 9,3 millioner kr. fra 4,4 millioner kr. i 2019/20.

Aart blev etableret i år 2000 af arkitektvennerne Torben Skovbjerg, Anders Strange og Anders Tyrrestrup og har ansatte i Danmark, Norge og Sverige.

Efter opkøbet af Mangor & Nagel har Aart nu 300 medarbejdere.

Læs alle arkitektnyheder her

Læs alle navnenyheder her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder