ATP Ejendomme flytter ved årsskiftet ind på 2. sal på H.C. Andersens Boulevard 2 i København K. Det nye kontor er på cirka 1.800 kvm. Foto: ATP Ejendomme

ATP Ejendomme skifter domicil i København

ATP Ejendomme flytter ved årsskiftet ind på 2. sal på H.C. Andersens Boulevard 2 i København K. Det nye kontor er på cirka 1.800 kvm. Med flytningen vinker ATP Ejendomme dermed farvel til sit 1.500 kvm store kontor på Gothersgade 49, som også ligger centralt i København. Både den nuværende og kommende kontorejendom er ejet af ATP.

– På vores nye adresse tester vi vores fremtidige tilbud til vores kunder. Vi skal turde indgå i formålsfællesskaber med kunderne og indtage en mere aktiv rolle i at øge deres trivsel og produktivitet via deres fysiske rammer.

– Vi har gentænkt rollen som ejendomsejer og investerer i dag meget i relationen til vores kunder, og det er jeg også overbevist om, at kunderne forventer, siger adm. direktør Martin Vang Hansen.

Han hæfter sig ved, at ejendomsbranchen ser ind i en fremtid, hvor flere og flere processer digitaliseres på arbejdspladsen, og hvor de hybride arbejdsformer har langt større appel end tidligere.

Lejer bør og skal forvente mere 
Arbejdspladsens indretning og kreative muligheder spiller her en nøglerolle, fordi den optimale løsning af en opgave hænger sammen med mulighederne for hjemmearbejde, projektarbejde og andre samarbejdsformer, end vi har set tidligere, bemærker Martin Vang Hansen.

– Vi går en fremtid i møde, hvor kunderne bør og skal kunne forvente mere af deres udlejer. Vi skal derfor engagere os i at forstå vores kunders behov for et produktivt arbejdsmiljø og anerkende vores rolle som en væsentlig bidragsyder til deres evne til at skabe kerneværdi, siger direktøren for ATP Ejendomme.

ATP Ejendomme er en del af pensionskæmpen ATP, som er en forkortelse for Arbejdsmarkedets Tillægspension.

Læs stort interview med adm. direktør Martin Vang Hansen, ATP Ejendomme, i Estate Magasin nr. 1/2022 her

Se Her er Danmarks største ejendomsejere i 2021

Læs også ATP runder 50 milliarder kr. i mursten

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder