Spar-butikken i Erslev på Mors i Limfjorden. Foto: Google Maps

Købmand slukker for lyset – kunder kan låne lommelygte

Den tårnhøje og stadig stigende inflation kombineret med lignende himmelfarende energipriser udfordrer i den grad i og uden for ejendomsbranchen.

Det gælder blandt andet Spar i Erslev på Mors og Min Købmand i Asp ved Struer, hvor elregningen for august begge steder er firdoblet sammenlignet med samme måned sidste år. I Min Købmand i Asp betyder det konkret, at elregningen er steget til cirka 100.000 kr. fra 25.000 kr., oplyser TV Midtvest.

Som reaktion på den markante prisstigning har begge købmænd følt sig nødsaget til at lave store ændringer i deres butikker.

Købmand Lars Kibsgaard, Spar i Erslev, har valgt at slukke for lyset i butikken. I stedet kan kunderne låne en lommelygte. Spørgsmålet er, hvor meget det hjælper at slukke lyset?

– Det ved jeg ikke, men kan det bidrage til, at jeg ikke skal fyre en medarbejder, så det vil jo være kanon, for jeg kan ikke undvære nogen, siger Lars Kibsgaard til TV Midtvest.

Læs alle nyheder om detail her

Konferencer & akademier

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder