Adm. direktør Torben Modvig, Casa. Foto: Claus Sall

Casa-direktør: Nu skal vi have det hele til at spille

– Hvis du spørger mine chefkolleger, så tror jeg måske, at de vil sige, at tålmodighed ikke er min stærke side. Men den utålmodighed passer godt til en kapitalfond. Så jeg er landet på rette hylde.

48-årige Torben Modvigs karriere i den danske bygge- og ejendomsbranche er kun gået én vej, og det er op, siden han blev ingeniør med speciale i metaltræthed i broer.

Han hader at tabe, men synes han lykkes, når han kan se hele organisationen spille harmonisk sammen. Han kan godt lide fart ikke bare i Porsche’en, som han har fået endnu mere brug for, når han skal mellem kontoret i Søborg og de jyske forposter i Herning og Horsens, men også i udvikling og ambitioner, og så håber han inderligt, at kollegerne udover utålmodigheden vil nævne, at han er gennemordentlig.

Det har han mere brug for end nogensinde, for der er meget at holde styr på. Med tyske Activums opkøb af Herning-iværksætteren Kurt Poulsens entreprenør- og udviklingskoncern KPC, som skal lægges sammen med Casa, er Torben Modvig kommet i spidsen for en koncern med en omsætning på mere end 5 milliarder kr. i 2021 og en samlet bundlinje på mere end en halv milliard kr.

Læs mere i Milliardhandel: Casas tyske ejer overtager også KPC

Hemmeligheden bag succesen
Torben Modvig havde i forvejen fordoblet omsætningen og tredoblet resultatet, siden han kom til som adm. direktør i 2019. I juni kom KPC-forretningen så oveni. Hemmeligheden bag succesen som topleder kan han ikke umiddelbart gennemskue, men måske er det, fordi han har været i alle roller rundt om bordet med en fortid som rådgiver i Rambøll, Vice President i entreprenørfirmaet Davidsen Partnere, som udvikler i Schaumann Properties og 10 år i spidsen for først NCC Bolig og senere Bonava i Danmark og Norge.

– Jeg tror, man får mest succes ved ikke at fokusere på sin egen succes som topleder. Tværtimod ser jeg det sådan, at vi alle sammen er en vigtig del af holdpræstationen. Derfor trives jeg heller ikke med at sidde isoleret på et fancy hjørnekontor gemt væk bag en PA. Jeg har brug for at komme rundt og tale med folk.

Læs hele portrætartiklen i det nye Estate Magasin nr. 5/2022 her eller bestil dit eget abonnement via info@estatemedia.dk

Konferencer & akademier

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder