Peter Weitzmann er leder af energi- og indeklimateamet i Newsec Property Asset Management. Foto: Newsec

Newsec henter ny leder til bæredygtighedsteam

Newsec Property Asset Management styrker afdelingen for Sustainability med ansættelsen af Peter Weitzmann, som får rollen som ny leder af Newsecs energi- og indeklimateam.

Det oplyser selskabet.

Peter Weitzmann er en stærk profil inden for sit felt og kommer med en fortid i blandt andet Cowi, NCC og senest ISS, hvor han var energispecialist. Peter Weitzmann skal være med til at styrke ydelserne af grønne løsninger til det byggede miljø for Newsecs kunder, meddeler Newsec, der i de senere år har oplevet en stærk stigende interesse for bæredygtige løsninger i alt fra nye projekter til renoveringer og drift af ejendomme, oplyser selskabet.

I Newsecs afdeling for bæredygtighedsydelser arbejdes der med at realisere kundernes klimamålsætninger igennem fokus på opsamling og anvendelse af ESG-data, reduktion af ressourcer og optimering af blandt andet driften af bygninger.

– Den grønne omstilling og fokus på ESG er blevet den vigtigste driver for hele ejendomsbranchen. For at imødekomme den store efterspørgsel udvider vi organisatorisk vores område for bæredygtighedsløsninger i det, vi fremover kalder for ’Sustainability’. Det betyder også, at vi både konsoliderer os fagligt og styrker vores tætte samarbejde med den daglige drift på ejendommene. Her kommer Peter Weitzmann til at spille en afgørende rolle – både som ny teamleder for vores energi og indeklimateam og med den stærke faglighed og erfaring, han bringer til bordet, siger Christina Burgos Nittegaard, Director for Sustainability i Newsec.

’Dataets mand’
I sin nye stilling skal Peter Weitzmann, der er tiltrådt, være med til at styrke Newsecs services inden for blandt andet teknisk bygherrerådgivning og bæredygtighedscertificeringer:

– Jeg har altid været dataets mand.

– Driften af en bygning er enormt vigtig i den her sammenhæng – det er blandt andet her, der kan drejes på nogle knapper, som sikrer en mere effektiv bygning i forhold til energi, ressourcer og tid. Og så har vi heldigvis kunder, der netop ønsker at fortsætte eller endda accelerere den bæredygtige udvikling af deres porteføljer, siger Peter Weitzmann.

Peter Weitzmann er ingeniør MSc og ph.d. fra DTU samt ekstern lektor ved DTU og har hele sin karriere arbejdet i krydsfeltet mellem indeklima, bæredygtighed og energi i det byggede miljø.

Peter Weitzmann kommer fra tidligere stillinger som konsulent i Cowi, konceptudviklingschef i NCC og senest – som nævnt – energispecialist i ISS.

Læs om Newsec Property Asset Managements 2021-resultater og forventninger til 2022:

Ejendomsforvalteren Newsec går i rødt trods rekordomsætning

Læs alle navnenyheder her

Læs også:

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder