Parthia Mazda Ghaziani er leder af Macquarie Asset Managements nordiske ejendomstransaktioner. Foto: Press

Australsk investor øjner vækst og henter Hines-profil

Parthia Mazda Ghaziani er 1. september tiltrådt i Macquarie Asset Management under den australske kapitalfond Macquarie Group, hvor han skal lede de nordiske ejendomshandler med base i København.

Dermed er Parthia Mazda Ghaziani skiftet fra det amerikanske ejendomsinvesterings- og forvaltningsselskab Hines, hvor han senest var opkøbschef med ansvar for nordiske ejendomstransaktioner – det var også med base i den danske hovedstad. Parthia Mazda Ghaziani begyndte sin karriere i ejendomsbranchen hos det København-baserede ejendomsinvesterings- og forvaltningsselskab Thylander. Det var fra 2015 til 2019.

– Som leder af Macquarie Asset Managements nordiske ejendomstransaktioner skal Parthia Mazda Ghaziani understøtte selskabets ønske om at øge sit engagement i fast ejendom i Norden – baseret på nylige transaktioner, herunder investeringer i førsteklasses danske og norske logistikfaciliteter, et bæredygtigt kontorprojekt i Helsinki samt investeringer i en svensk logistikfacilitet og kontorer i Carlsberg Byen, oplyser hans nye arbejdsgiver.

Parthia Mazda Ghaziani vil på vegne af Macquarie Asset Managements institutionelle kunder være ansvarlig for at administrere indkøb og eksekvere bolig-, kontor- og logistiktransaktioner i Danmark og Norden.

Macquarie Asset Managements har på globalt plan ejendomme for 523 milliarder euro – omkring 3.900 milliarder kr. – under forvaltning, AuM.

Læs alle navnenyheder her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder