Markedsdirektør for byggeri Sune Wendelboe, Niras. Foto: Niras

Niras henter ny byggedirektør

Sune Wendelboe er 1. september tiltrådt som ny markedsdirektør for byggeri i Niras, oplyser den danske rådgivende ingeniørkoncern.

Sune Wendelboe er skiftet fra en stilling som Director of International Business hos konkurrenten Moe, hvor han senest var ansvarlig for at opbygge en international forretningsenhed.

Tidligere i sin ansættelse boede 48-årige Sune Wendelboe i flere år i Oslo, hvor han som adm. direktør deltog i arbejdet med at etablere Moe Norge med fokus på opkøb, organisk vækst og nordiske samarbejder.

Sune Wendelboe har også erfaring som bygherrerådgiver og som projektchef for en tværfaglig design task force, hvis fokus var at skabe synergier i samarbejdet mellem toneangivende arkitekter og ingeniører.

Projekter og arbejdsopgaver
Gennem sin karriere har Sune Wendelboe været med til at vinde opgaver i mere end 20 lande. I Norge fremhæver han landets største universitets- og hospitalsbyggeri Livsvitenskapsbygget på knap 100.000 kvm i Oslo og i Danmark Den Blå Planet.

I Niras skal den nye markedsdirektør bidrage til koncernens forretningsudvikling i Danmark, Norge og Sverige på tværs af organisation, fagområde og markeder i samspil med kunder, samarbejdspartnere og nye virksomhedsopkøb.

Læs om Niras’ 2021-resultater og forventninger til 2022:

Også Niras ud af 2021 med rekordregnskab

Læs alle navnenyheder her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & akademier

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder