Ejendommen Bellis Hus i Holbæk Have rummer 71 familieboliger fordelt på to bygninger med et samlet areal på 5.265 kvm. Illustration: FB Gruppen

Sampension køber endnu et boligprojekt af FB Gruppen

Sampension har købt 71 lejeboliger, der netop nu opføres i Holbæk Have, som projektudviklingskoncernen FB Gruppen er ved at omdanne til en ny bydel midt i Holbæk.

Det oplyser parterne uden at komme ind på transaktionssummen.

Holbæk Have bliver bygget i etaper. Første etape er under opførelse og inkluderer den ejendom, som Sampension har investeret i. Ejendommen rummer 71 familieboliger fordelt på to bygninger med et samlet areal på 5.265 kvm.

– Vi er glade for denne investering, som er et led i strategien om at udvikle vores portefølje af direkte ejede ejendomme. Der er tale om en attraktiv investeringsmulighed i en moderne ejendom i et nyt, grønt udviklingsområde centralt i Holbæk. Vi forventer, at der vil være stor interesse for lejeboligerne, og at investeringen vil give et fornuftigt afkast, siger Torbjørn Lange, chef for ejendomme og infrastruktur hos Sampension.

Klar til indflytning i sommeren 2023
Ejendommen, der er navngivet Bellis Hus, opføres af FB Gruppen, som står for hele udviklingen i Holbæk Have. FB Gruppen har tidligere udviklet og afleveret et boligprojekt til Sampension – Ringparkhuset i Roskilde, som i dag er fuldt udlejet.

– De ejendomme og boligområder, vi udvikler, skal danne rammen om mange menneskers hjem og hverdag. Det er derfor afgørende for os, at de endelige ejere af boligerne er ordentlige selskaber, der respekterer beboerne og de værdier, vi som ansvarlig udvikler bygger på, siger adm. direktør, hovedejer og medstifter Hans-Bo Hyldig, FB Gruppen.

Byggeriet af ejendommen i Holbæk blev igangsat i februar i år, og boligerne i Bellis Hus forventes klar til indflytning i juli 2023, oplyser parterne.

Sampensions kunder har fortrinsret til de nye boliger, hvilket også gælder med de andre boligejendomme, som pensionskassen ejer.

Læs alle nyheder om transaktioner her

Konferencer & akademier

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder