Adm. direktør, partner og medstifter Trine Trydeman, 1:1 Landskab. Foto: Tine Harden

Ny direktør for københavnsk arkitektfirma

Partnerne Trine Trydeman og Jacob Kamp har tegnet 1:1 Landskab i fællesskab, siden det Valby-baserede landskabsarkitektfirma blev etableret for 15 år siden. Nu splitter de rollerne op, så Trine Trydeman bliver adm. direktør og Jacob Kamp designansvarlig. Det sker som led i en vækststrategi, hvor selskabet satser på at udvide sin portefølje med endnu flere store projekter i Danmark og i udlandet.

– Vi har nået en størrelse, hvor vi sidder med flere store projekter i Danmark, Norge og Letland. Samtidig er vi vokset betydeligt på medarbejdersiden. Det skaber et behov for en mere klar rollefordeling, så det er tydeligt for kunderne og vores medarbejdere, hvem de skal gå til hvornår, siger Trine Trydeman.

Der er sket meget med landskabsarkitekturen, siden 1:1 Landskab blev etableret i 2007. Byrum og byliv er rykket op på agendaen i stort set alle byer, mens landskabsarkitekturen rummer nøglen til at løse en række af de problemer, verden står over for med biodiversitetskrise, temperaturstigninger og regnvandshåndtering.

– Det er en spændende tid at være landskabsarkitekt i. Vores fag er blevet mere komplekst, men også helt centralt i bestræbelserne på at imødegå problemerne med klimaforandringer. Vi kan se, at bygherrerne har meget mere fokus på landskabsarkitekturen end tidligere. De kan se, at det bringer værdi til deres projekter, siger Trine Trydeman.

1:1 Landskab havde i gennemsnit 11 fuldtidsansatte i 2021.

Fordoblet overskud i 2021
1:1 Landskab ApS er ejet ligeligt af Trine Trydeman og Jacob Kamp. I 2021 opnåede selskabet en stigende bruttofortjeneste på 9 millioner kr. fra 7 millioner kr. året før, mens resultatet før skat blev fordoblet til 1,2 million kr. efter et overskud på 0,6 million kr. i 2020. Ledelsen anser det nye resultat for ’tilfredsstillende’. Aktiviteten var ved indgangen til regnskabsåret 2022 uændret, og ledelsen forventer uændret aktivitet.

Læs alle arkitektnyheder her

Læs alle navnenyheder her

Læs også:





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder