Vicedirektør og CFO Søren B. Andersson indtræder i Jeudans direktion den 1. september. Foto: Jeudan

Fremadstormende Jeudan udvider direktionen

Vicedirektør og CFO Søren B. Andersson indtræder i Jeudans direktion den 1. september.

Det sker, efter bestyrelsen i Danmarks største, børsnoterede ejendoms- og servicevirksomhed har besluttet at udvide direktionen i Jeudan med bogførte investeringsejendomme for 34 milliarder kr. per 30. juni.

Nyheden kommer i kølvandet på onsdagens halvårsregnskab, som viser, at Jeudans fremgang fortsætter med fuld styrke – blandt andet med en toplinjevækst på 29 procent i forhold til 1. halvår 2021.

Læs mere i Pengene fosser ind i Jeudan – toppen vokser med 29 procent

Fra den kommende måned udgør adm. direktør Per W. Hallgren sammen med vicedirektør og CFO Søren B. Andersson direktionen i Jeudan. Udvidelsen ’sker blandt andet i lyset af Jeudans stigende aktivitetsniveau’.

Søren B. Andersson er 45 år og cand.merc. i Finansiering og Regnskab fra Copenhagen Business School (CBS) og Esade Business School i Barcelona. Søren B. Andersson har være medlem af bestyrelsen og revisions- og risikoudvalget i Jeudan fra 2016 og frem til 2020, hvor han udtrådte af bestyrelsen og blev ansat som økonomidirektør. Han har tidligere været ansat i Demant A/S. William Demant Invest A/S er den største aktionær i Jeudan A/S.

’Naturlig udvidelse af direktionen’
– Jeudan har fået en størrelse, der gør det naturligt at udvide direktionen. Hvis vi ser tilbage på de seneste år, har Jeudan ikke kun oplevet en stor kundetilgang og fremgang i udlejningen, men vi har også introduceret vores kunder for en række nye initiativer. At vi nu udvider direktionen med en erfaren profil som Søren B. Andersson skal derfor ses som en både naturlig og rettidig udvidelse af organisationen, siger Per W. Hallgren.

Søren B. Andersson har siden marts 2021 været en del af Jeudans Executive Commitee med forretningsansvar for Jeudans finansafdeling.

– Jeudan er en virksomhed med stærke værdier og en langsigtet vækststrategi, som jeg er stolt af at være en del af. Målene er ambitiøse, og fællesskabet er stærkt.

– Jeg ser frem til at blive en del af direktionen og fortsætte det gode samarbejde med kollegaer, kunder og samarbejdspartnere, siger Søren B. Andersson.

Læs om Jeudans resultater i 1. halvår 2022 og forventninger til hele 2022:

Pengene fosser ind i Jeudan – toppen vokser med 29 procent

Læs om selskabets 2021-resultater og forventninger til 2022:

Jeudan femdobler resultat – og runder overskud på 3 milliarder kr.

Læs alle navnenyheder her

Læs også:

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder