Stig Lohmann-Devantier er afdelingsdirektør for Bygherrerådgivning, Byggeledelse og Arbejdsmiljø i Sweco Danmark. Foto: Sweco

Sweco henter ny direktør til byggeri

Den svenskejede rådgivende ingeniør- og arkitektkoncern Sweco styrker i Danmark sin Byggeri-division med ansættelsen af Stig Lohmann-Devantier. I stillingen som afdelingsdirektør for Bygherrerådgivning, Byggeledelse og Arbejdsmiljø får han ansvar for den landsdækkende forretning.

– Stig Lohmann-Devantier er en erfaren profil med en bred faglig tyngde og en stor forretnings- og kundeforståelse. Jeg er meget glad for at få ham med ombord, og jeg er sikker på, at vi med Stig som ny afdelingsdirektør vil fortsætte med at udvikle forretningsområderne og styrke vores position som førende rådgiver på et konkurrencepræget marked, siger Lars Bork, divisionsdirektør for Byggeri i Sweco.

Stig Lohmann-Devantier er uddannet maskiningeniør med speciale i energi og installationer og har en HD i ledelse og organisation. Han kommer med mange års erfaring som både bygherre, rådgiver og entreprenør i bygge- og energibranchen i ind- og udland.

Ørsted, Cowi og ABC
Med sig i bagagen har Stig Lohmann-Devantier en lang karriere i Ørsted som projektleder og siden chef, fra Cowi som bygherrerådgiver og dernæst afdelingschef med ansvar for 80 medarbejdere inden for bygherrerådgivning og byggeledelse herunder ansvar for strategi, kunder og udvikling. Senest har han været afdelingschef i det rådgivende ingeniørfirma ABC.

– Som bygherrerådgivere, byggeledere og arbejdsmiljøkoordinatorer spiller vi en vigtig rolle ved at hjælpe private og offentlige bygherrer godt fra start til mål.

– Jeg glæder mig til at blive en del af et utroligt, tværfagligt stærkt landsdækkende setup i Sweco og til sammen med mine nye kollegaer at gøre en forskel for hinanden og for vores kunder, siger Stig Lohmann-Devantier.

Ny direktørstilling i Sweco til Henrik Leksø
Stig Lohmann-Devantier tiltrådte 15. august som afdelingsdirektør i Swecos Byggeri-division. Han efterfølger Henrik Leksø på posten, der er skiftet internt til en stilling som afdelingsdirektør i Sweco Facilities Management.

Læs også Dansk fremgang løfter Sweco-koncernen

Læs også Sweco Danmark lander nyt rekordregnskab

Læs alle navnenyheder her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder