Viby Centret. Foto: Google Maps

Nrep vil skyde over en halv milliard kr. i Aarhus-center

Den danske ejendomsudvikler og -investor Nrep vil på vegne af ejendomsinvesteringsselskabet Dades som reel ejer renovere Viby Centret med 23 butikker sydvest for Aarhus.

Således skriver Dagbladet Børsen, at Viby Centret, der slog dørene op i 1970, står over for en gennemgribende renovering for at ruste shoppingcentret til fremtidens kunder. Det skal ske via en investering til over en halv milliard kr. og kommer i kølvandet på, at Nrep i 2021 føjede centret til porteføljen, som i alt tæller 22 danske butikscentre.

– Viby Centret er et stort projekt, for vi øger arealerne med 25.000 kvm for at skabe spiseområder samt arealer til aktiviteter og boliger. Det skal gøre centret til en større del af borgernes hverdag frem for kun at være et sted, hvor man tager hen for at shoppe, siger udviklingsdirektør Rasmus Gitz Meyhoff, Nrep, til Børsen.

I juni ansøgte Nrep om en ny lokalplan hos Aarhus Kommune, der er nødvendig for ombygningen.

Den ønskede investering flugter med Nreps samlede strategi inden for butikscentre. Foreløbig er 2 milliarder kr. afsat, og otte bycentre er udpeget til over de næste seks-otte år at gennemgå en større forvandling for at tiltrække kunder.

Læs om Nreps 2021-resultater og forventninger til 2022:

Nrep forvalter nu for 130 milliarder kr.

Læs alle nyheder om detail her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder