Public affairs- og udviklingsdirektør Lars Storr-Hansen, NCC. Foto: NCC

Lars Storr-Hansen skifter til NCC og bliver direktør

Lars Storr-Hansen, forhenværende direktør for Dansk Byggeri, bliver en del af NCC’ markeds- og udviklingsafdeling. Således oplyser den svenskejede entreprenør- og udviklingskoncern, at Lars Storr-Hansen dags dato, den 15. august, tiltræder som public affairs- og udviklingsdirektør i NCC.

– Det er en styrkelse af vores markedsfokus, at vi nu får Lars Storr-Hansen med på holdet, siger Palle Bjerre Rasmussen, direktør i NCC Building Danmark, og fortsætter:

– Som tingene udvikler sig i øjeblikket, kan vi næsten ikke komme tæt nok på markedet og de økonomiske- og politiske strømninger, der definerer vores arbejdsbetingelser – og hvis der en, der har erfaringen inden for dette område, så er det Lars Storr-Hansen.

Ansvarsområder 
Som public affairs- og udviklingsdirektør bliver Lars Storr-Hansen ansvarlig for markedsøkonomiske analyser, politiske relationer og samarbejdet med brancheorganisationer og netværk.

– Entreprenørerne er for alvor kommet i fokus som samfundsaktører, der vejer tungt både i økonomien og i den grønne omstilling, og det er blevet meget vidensintensivt at navigere i de store forandringer og nye rammevilkår, der rammer for tiden, siger Lars Storr-Hansen og fortsætter:

– Det bliver superspændende for mig at bringe min erfaring i spil sammen med NCC’ ledelsesteam, og jeg glæder mig til at arbejde indefra i en af branchens største virksomheder og være med til at fortsætte NCC’ udvikling som en af dem, der sætter standarderne i bygge- og anlægssektoren.

Læs også Dansk Byggeris mangeårige direktør stopper i DI

 

CV: Lars Storr-Hansen

– 54 år cand.polit (1993)

– Efteruddannelse fra bl.a. Wharton, CBS og Danmarks Journalisthøjskole

– Grundlægger af og direktør for Storr-Hansen Consulting 2022

– Adm. direktør i FSR 2021

– Erhvervsudviklingsdirektør i DI 2020-2021

– Adm. direktør i Dansk Byggeri 2008-2020

– Underdirektør i HTS 2006-2008

– Chefkonsulent DI 2005

– Særlig rådgiver i Skatteministeriet og Socialministeriet 2002-2005

– Økonomisk journalist Børsens Nyhedsmagasin 2000-2002

– Senior økonom i Codan Bank/SEB/Nykredit 1997-2000

– Medlem og senest næstformand for bestyrelsen i Pensiondanmark 2008-2021

– Medlem af repræsentantskab i Realdania og delegeret forsamlingen i Østifterne

 

Læs alle navnenyheder her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder