Domino’s har åbnet på Søndervangen 4 i Birkerød på 140 kvm. Foto: EDC

Domino’s Pizza i Danmark vil seksdoble antallet af pizzeriaer

Domino’s Pizza i Danmark er med ny ejerkreds de sidste 3,5 år – ifølge ejerne – godt i gang med at genskabe tilliden til sit brand, som led et alvorligt knæk, der resulterede i en konkurs for det danske selskab i marts 2019.

Opbygningen af nye pizzeriaer er i fuld gang, og Domino’s Pizza sætter nu tal på, hvor kraftigt kæden vil ekspandere i dette årti. Det sker, efter EDC Erhverv Poul Erik Bech København den seneste tid har fundet tre nye lejemål til Domino’s Pizza i henholdsvis Ørestad, Birkerød og Hillerød, mens yderligere to er ’lige om hjørnet’.

Alt i alt går Domino’s efter at udvide kæden i Danmark fra de nuværende 25 pizzeriaer til at have op imod 150 pizzeriaer i år 2030.

– Det har været en spændende udfordring at komme til Danmark og være med til at genopbygge forretningen og Domino’s image. De ting, der skete med Domino’s, de skete før, vi købte kæden.

– Vi er her i Danmark stadig i gang med en genopbygningsproces for at genskabe tilliden til vores brand, og flere og flere kunder får øjnene op for os igen. Det er det lange seje træk, men det går stødt fremad, og vi tror på vores koncept og produkt. Vi er nu oppe på 25 butikker i Danmark og flere er på vej, så som verdens største leverandør af pizzaer er vores ambitioner tårnhøje, og vi vil åbne op imod 150 butikker på tværs af Danmark i år 2030, så vi arbejder hele tiden på nye lokationer til vores butikker, siger Kellie Taylor, der selv startede for snart 30 år siden med at lave pizzaer i Domino’s Pizza i Australien.

Læs også Domino’s restauranter åbner igen i Danmark

Læs også Domino’s-bestyrelsesmedlem: Forretningen kunne ikke bære

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder