Partner og erhvervsmægler Michael Fænø, EDC Erhverv Poul Erik Bech Herning. Foto: EDC

EDC Erhverv opruster med endnu en partner

Michael Fænø er ny partner og erhvervsmægler i EDC Erhverv Poul Erik Bech Herning, hvor han per 1. august er blevet medejer.

Michael Fænø kender i den grad Herning, hvor han er født tæt på byen, har taget tre uddannelser i byen og har boet i Herning i 15 år. Han skifter fra et job som erhvervskundechef i Handelsbanken i Herning, hvor han har været i næsten 17 år.

EDC Poul Erik Bech købte for knap to år siden Hernings ældste ejendomsmæglerfirma, EDC Niels Kofoed og Ib Schiermer. Siden har ejendomsmæglervirksomheden styrket sin position i Herning og omegn, siger bestyrelsesformand, medejer og stifter Poul Erik Bech, EDC Poul Erik Bech-koncernen.

– Vi er meget glade for, at Michael Fænø indtræder som erhvervspartner i Herning. Han kommer med en stærk baggrund fra finanssektoren i Handelsbanken – senest som erhvervskundechef. Han har en stærk profil med et bredt netværk, lokalkendskab og erfaringer fra den finansielle verden. Sammen med vores nuværende partner, Terkel Præst Berthelsen, og resten af holdet i Herning står vi særdeles stærkt.

– Siden vi overtog EDC-butikken, hvor vi både har erhverv og bolig, har vi været inde i en rigtig flot udvikling, så vi glæder os til at fortsætte med at realisere det store potentiale i Herning og omegn, siger Poul Erik Bech.

Læs også EDC opruster med ny erhvervspartner i Herning

EDC Poul Erik Bech-koncernen består af 75 boligbutikker, 19 erhvervscentre og 650 medarbejdere.

Læs om EDC Poul Erik Bechs 2021-resultater og forventninger til 2022:

EDC Poul Erik Bech lander overskud på godt 150 millioner kr. – erhverv trækker op

Læs alle nyheder om erhvervsmæglere her

Læs alle navnenyheder her

Konferencer & akademier

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder