Aarhus. Foto: Estate Media

Team vinder aarhusiansk byudviklingsprojekt

Arkitektkonkurrence om Fremtidens Vejlby Vest i det nordlige Aarhus er blevet vundet af et team anført af arkitektfirmaet P+P som totalrådgiver, mens arkitektfirmaet Gründl Haahr, Lytt Architecture og Tri-Consult udgør resten af holdet kaldet Team P+P.

Det oplyser parterne.

Bag byudviklingsprojektet står den almene boligorganisation Alboa, som sammen med Aarhus Kommune er bygherre.

– Vejlby Vest har en lang historie og er et helt unikt alment boligkvarter, som beboerne, der i mange tilfælde har boet der i mange år, føler en særlig tilknytning til og er glade for at bo i. Og sådan skal det blive ved med at være. Med vores vinderprojekt kommer det til at ske gennem realiseringen af en visionær helhedsplan for området, arkitektur i høj kvalitet og kreativ landskabsarkitektur, lover P+P og resten af Team P+P.

Fremtidens Vejlby Vest i Aarhus skal realiseres i dette område

Læs alle Aarhus-nyheder her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder