Alle personerne på Magthaverne 2022, som er Estate Medias liste med de 50 mest magtfulde i den danske ejendomsbranche

Magthaverne 2022: Velkommen og farvel til i alt 30 navne

Mens 50 fremtrædende profiler kan glæde sig over at være blevet stemt ind på Magthaverne 2022, som er Estate Medias liste med de 50 mest magtfulde i den danske ejendomsbranche, er der omvendt ikke genvalg til 15 personer i forhold til sidste års prestigefyldte liste.

Blandt de 15 nye navne på magthaverlisten er Kenneth Horst Hansen fra Københavns Kommune, Claus Klostermann fra Capital Investment, Dan Stubbergaard fra Cobe, Rasmus Juul-Nyholm fra Cobblestone og Home.Earth, Ole Schrøder fra Tredje Natur og René Brandt fra Ikano Bolig.

Blandt de 15 navne, som må vinke farvel til en plads på Magthaverne 2022, er Mette Seifert fra Deas Asset Management, Michael Berthelsen fra Niam, Michael Mortensen, død i 2022, tidligere M+ Ejendomme, Olav de Linde fra Ejendomsselskabet Olav de Linde, Peter K. Jørgensen fra Koncenton og Tonny Nielsen fra Fokus Asset Management.

I år toppes magthaverlisten af den mangeårige Realkredit Danmark-direktør Bjarne Jørgensen, der har overtaget pladsen fra Claus Mathisen, der er adm. direktør og partner i Nrep.

Se også Magthaverne 2022: Her er ejendomsbranchens mest magtfulde

Se også Magthaverne 2021: Her er ejendomsbranchens mest magtfulde

 

Kilde: Magthaverne 2022

Fakta: Magthaverne – Sådan har vi gjort

– For bedst muligt at få de rigtige i spil havde vi på Estate Media på forhånd udvalgt en jury på i alt 7 mænd og kvinder fra den danske ejendomsbranche med vidt forskellig baggrund. Fælles for dem er, at de selv vil kunne opfattes som nogle af dem, der har indflydelse

– De 7 vidste ikke, hvem hinanden var og fandt først ud af det, da den endelige rangliste lå klar. På den måde har jurymedlemmerne ikke været påvirket til enten at sætte hinanden på eller undgå hinanden. Til gengæld har de haft helt frie hænder. Opgaven var at foreslå 20 navne, som må anses som dem i Danmark, der har ’mest indflydelse på branchens udvikling’

– Vi har på redaktionen listet alle indkomne bud og fjernet dubletter, hvilket har skåret listen ned til 75. Den nye liste blev gensendt til jurymedlemmerne, der har givet alle på listen point fra 1 til 7. Det er de 50 med flest point, som læserne har placeret på Magthaverne 2022

Læs også Magthaverne 2022: Årets jury på plads

Læs alle artikler om Magthaverne her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & akademier

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder