Adm. direktør Jesper Kristian Jacobsen, Aarsleff. Foto: Aarsleff

Aarsleff lander kontrakt på 2,4 milliarder kr.

Entreprenørkoncernen Aarsleff har indgået milliardkontrakt på næste etape af datacenter i Odense.

– Aarsleff har indgået kontrakt med en stor, multinational virksomhed på Civil Works Package i forbindelse med udvidelse af et datacenter i Odense, oplyser den danske koncern i en fondsbørsmeddelelse uden af sætte navn på virksomheden.

Aarsleff skal udføre alle jord- og betonarbejderne på projektet, hvilket blandt andet omfatter håndtering af store mængder af jord, sand og grus samt etablering af ledningsgrave med installation af ledninger og rør. Derudover skal Aarsleff designe, producere og installere 3.000 præfabrikerede betonelementer i form af kamre, fundamenter og bjælker samt støbe flere tusinde kubikmeter in-situ beton.

– Kontrakten har en samlet værdi på cirka 2,4 milliarder kr. Arbejderne begynder nu og forventes afsluttet i august 2025, oplyser adm. direktør Jesper Kristian Jacobsen, Aarsleff.

Kontrakten ændrer ikke på Aarsleffs forventninger til resultatet for regnskabsåret 2021/22.

Topchef kan vinde Estate Media Prisen 2022
Jesper Kristian Jacobsen er i øvrigt blandt de fem personer, der kæmper om ’Estate Media Prisen’, som er hovedprisen, når Estate Media den 8. september for 11. år i træk uddeler Ejendomspriserne til en række profiler i ejendomsbranchen, der på forbilledlig vis har været med til at vise best practice inden for sit felt.

Læs mere i Ejendomspriserne 2022: Fem kæmper om Estate Media Prisen – stem nu

Læs om selskabets 2020/21-resultater og forventninger til 2021/22:

Aarsleff får rekordoverskud: Det har været et usædvanligt år

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder