Adm. direktør Rikke Lykke, Deas Gruppen. Foto: Deas

– Rikke Lykke er en ener, og der står respekt om hendes person i branchen

I dag har Rikke Lykke været adm. direktør i Deas Gruppen i præcis et år. En af hendes primære opgaver har været at igangsætte en tranformation af og en kulturændring i virksomheden med cirka 1.000 medarbejdere. Hun har en lang karriere inden for ejendomsbranchen bag sig og var inden skiftet til Deas ansvarlig for den tyske kapitalforvalter Patrizias europæiske asset management-aktiviteter, integrationen af nye selskabsinvesteringer samt udviklingen af europæiske lande.

– Rikke Lykke er en ener, og der står respekt om hendes person i branchen. Hun er fokuseret, velbegavet og har personlig gennemslagskraft samt en høj integritet – på og uden for banen. Det er alt andet end held og tilfældighed, at hun har haft den kometkarriere, som hun har, lyder det fra Lars Thylander, stifter af ejendomsinvesterings- og forvaltningsselskabet Thylander.

Læs også Deas-topchef Rikke Lykke: Jeg er blevet ansat til forandring

Læs også Ny topchef skal udvikle Deas internationalt

Læs også Rikke Lykke bliver ny topdirektør i Deas

Skal transformere Deas
Også hos bestyrelsen i Deas Group er der kun roser tilovers for Rikke Lykke. Især i forhold til den særlige opgave at transformere virksomheden, som hun blev stillet ved ansættelsen.

– Deas har efter opkøbet af Aberdeen Standard Investments nordiske asset management-forretning bevæget sig ind i forretningsområderne Asset og Fund Management samt blevet en nordisk virksomhed. I den forbindelse ønskede vi i bestyrelsen for mere end et år siden, at Deas fik en adm. direktør med en international profil og med bred erfaring fra netop disse områder, siger Sonny Nielsen, bestyrelsesformand i Deas Group, og fortsætter:

– Samtidig ønskede vi en transformation af Deas fra en tidligere topstyret virksomhed til en virksomhed med større delegering og ansvar ud i organisationen, samt involvering og transparenthed for alle vores cirka 1.000 medarbejdere. Nu et år senere efter den beslutning vil jeg konkludere, at Rikke Lykke har leveret resultaterne, og derudover har hun initieret en digitaliseringsrejse med fokus på bedre levering og service inden for vores forretningsområder.

Rikke Lykke, der blandt andet har bestyrelsesposter i Ejendomdanmark, Proptech Denmark, Investering & Tryghed samt Ikano Bostad, fylder 50 år den 8. august og fejres ved en reception den 25. august.

Læs også Deas overtager Aberdeens nordiske asset management-forretning

Læs også Aberdeen sætter ejendomsforvaltning af 16 milliarder kr. til salg

Deas Gruppen med fremgang i 2021
Deas Gruppen kom ud af 2021 med et ’tilfredsstillende’ regnskab, hvor både top- og bundlinje voksede. Alt i alt landede Deas Gruppen et resultat før skat på 47,3 millioner kr. mod et overskud på 41 millioner kr. i 2020.

Læs mere om 2021-resultaterne og forventninger til 2022:

Rikke Lykke leverer: Deas’ top- og bundlinje vokser

Læs alle navnenyheder her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder