Kenneth Horst Hansen er bystrategisk chef i Københavns Kommune. Foto: Københavns Kommune

Nyt topjob til Kenneth Horst Hansen

Kenneth Horst Hansen, som mange i ejendomsbranchen kender, tiltræder i dag, den 1. august, som bystrategisk chef i Københavns Kommune. Dermed skifter han fra en stilling som planchef i Center for Byudvikling under Økonomiforvaltningen i Københavns Kommune.

Det oplyser han på Linkedin og til Estate Media.

– Det er nu 10 år siden, at jeg for første gang gik ind ad rådhusets døre som byplanlægger i København og fem år siden, jeg blev planchef for afdelingen, der arbejder med den overordnede byudvikling af København.

– I dag (søndag, red.) kan jeg fortælle, at mit næste kapitel på rådhuset indebærer, at jeg fremover med titlen bystrategisk chef har fagligt ansvar for arbejdet med Lynetteholm, Kommuneplanen, enkelte igangværende byudviklingsprojekter og fortsat dialog med byens ejendomsbranche. Det er et privilegium at arbejde med byens udvikling, og jeg glæder mig til at fortsætte samarbejdet.

– Det betyder også, at vi søger en ny planchef, som kan overtage en stor opgaveportefølje sammen med et dedikeret hold af planlæggere, skriver Kenneth Horst Hansen.

Nummer 16 på listen med Magthaverne 2022
Han vandt i øvrigt prisen som ’Årets forbillede’ i forbindelse med uddelingen af Ejendomspriserne 2020, som Estate Media står bag, ligesom Kenneth Horst Hansen indtog en plads som nummer 16 på listen med Magthaverne 2022, som Estate Media også står bag.

Se også Her er listen: Magthaverne i dansk ejendom 2022

Læs også Her er vinderne af Ejendomspriserne 2020

CV
Inden sin nu forhenværende stilling som planchef i Center for Byudvikling under Økonomiforvaltningen i Københavns Kommune var Kenneth Horst Hansen teamleder i Økonomiforvaltningen fra 2016 efter først at have været fuldmægtig siden 2012 i kommunen, hvortil han kom fra en konsulentstilling i Rambøll Management Consulting, Economics and Growth.

Kenneth Horst Hansen er 36 år og er blandt andet cand.scient.soc. fra Roskilde Universitet i geografi og byplanlægning.

Læs også Kenneth Horst Hansen ny planchef i Københavns Kommune

Læs alle navnenyheder her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder