Adsbøll Entreprise har haft hovedkontor her på Skovvangen i Kolding. Foto: Google Maps

Holdingselskab bag kendt entreprenør går også konkurs

11. juli indgav Adsbøll Entreprise konkursbegæring, og nu har også holdingselskabet bag det Kolding-baserede entreprenørfirma begæret sig konkurs.

Det skriver avisen Jydskevestkysten.

Konkursbegæringen fra Adsbøll Holding er blevet indgivet, fordi holdingselskabet hæfter for det konkursramte entreprenørselskab, og kassen er derfor tom.

– Der er ikke nogen, der har ønsket at købe virksomheden som sådan. Virksomheden bliver ikke solgt, siger advokat Anders Hoffmann Kønigsfeldt, Bech-Bruun, der er en af de to kuratorer i sagen, til Jydskevestkysten.

47 medarbejdere er opsagt, efter Adsbøll Entreprises konkurs. Omkring 10 medarbejdere påvirkes af konkursbegæringen i holdingselskabet, men de kan formentlig flyttes til andre driftsselskaber i koncernen, oplyser kuratoren.

Læs også Heimstaden-projekt ramt af entreprenørkonkurs

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder