Kim Johansen, nuværende forretningsfører for Boligkontoret Danmarks afdelingskontor på Fyn, tiltræder en stilling som regionsdirektør for boligselskaberne på Fyn og Lolland-Falster samt i Jylland. Foto: Boligkontoret Danmark

Ny topdirektør og to nye regionsdirektører varsler nye tider

Når Boligkontoret Danmark 1. august får ny adm. direktør, når nuværende forvaltningsdirektør Lars Lehmann overtager roret fra Michael Demsitz, der går på pension, bliver det med en ny og udvidet direktionsgruppe, herunder to regionsdirektører. Det sker med et ønske om at styrke medlemsfællesskabet og den lokale tilstedeværelse på tværs af de 60 almene boligselskaber, som Boligkontoret Danmark administrerer rundt om i landet.

Kim Johansen, nuværende forretningsfører for Boligkontoret Danmarks afdelingskontor på Fyn, tiltræder en stilling som regionsdirektør for boligselskaberne på Fyn og Lolland-Falster samt i Jylland, mens nuværende forretningsfører for afdelingskontoret Allerød/Hillerød, Tonny Bjørn, bliver regionsdirektør for den østlige del.

– Udnævnelsen af to regionsdirektører skal være med til at styrke den lokale forankring i Boligkontoret Danmark og sikre det nærvær, der er så vigtigt for både os og vores medlemmer, forklarer den nye adm. direktør Lars Lehmann om den nye organisering af direktionen.

Boligkontoret Danmark er en af landets største almene boligadministrationer og administrerer godt 31.000 lejeboliger for 60 boligselskaber samt ældre- og plejeboliger for 14 kommuner og regioner.

Ny og udvidet direktion
Kim Johansen forklarer, at Boligkontoret Danmark med sin nye organisering ønsker at udbygge sit nærvær over for medlemmer såvel som medarbejdere i de forskellige landsdele.

– Direktionen rykker længere ud i landet til både medlemmer og medarbejdere, siger Kim Johansen om sin nye funktion og fortsætter:

– Vi skal komme endnu tættere på vores medlemmer – de almene boligselskaber – og beboerne og få 100 procent opmærksomhed på deres ønsker og behov. Vores decentrale organisering er et af vores vigtigste særkender som almen boligadministration, og den skal vi værne om for at kunne yde den bedst mulige service.

Første fokus
Boligselskaberne får dermed en kortere vej til den lokalt forankrede direktion, men også for Boligkontoret Danmarks ansatte vil det være en fordel, særligt på de lokale afdelingskontorer, fremhæver Kim Johansen.

– Som regionsdirektør vil jeg bringe input fra vores afdelingskontorer i den vestlige del af landet med ind i direktionslokalet. Samtidig får vi mulighed for et endnu bedre samarbejde med vores hovedkontor på Havneholmen i København med større fokus på tværgående opgaveløsninger, og det vil forhåbentlig styrke den kollegiale sparring i hverdagen, forklarer han.

Kim Johansens første fokus som regionsdirektør er at få skabt et bedre samarbejde med afdelingskontorene i vest for at løse de mest væsentlige opgaver og problemstillinger i den daglige drift og i de basisydelser, Boligkontoret Danmark leverer.

– Det gælder både internt i administrationen, men også i samarbejdet med boligselskaberne, siger han.

Læs alle navnenyheder her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder