Trioen bag flyttesynsfirmaet Profsyn – fra venstre: Mikkel Duif, adm. direktør Anders Verwohlt og Lars Horsbøl. Foto: Presse

Nyt firma med Resights-stiftere vil erobre flyttesynsmarkedet

Lars Horsbøl og Mikkel Duif, der står bag den danske techstartup og ejendomsdataplatform Resights, har netop lanceret et flyttesynsfirma sammen med forhenværende direktør for Valhal Connect, Anders Verwohlt.

Det oplyser selskabet til Estate Media.

Anders Verwohlt bliver adm. direktør i Profsyn og står for den daglige drift, mens Lars Horsbøl og Mikkel Duif vil hjælpe til fra sidelinjen, men deres hovedfokus bliver fortsat på Resights, som de etablerede i sommeren 2020.

Anders Verwohlt kommer selv fra administrationsbranchen, hvor han arbejdede som administrator i Prodomus i 10 år, inden han de sidste tre år har været direktør for Valhal Connect. Derfor kender han mange af de faldgruber, udlejer står over for i forbindelse med syn.

– Jeg har de sidste 13 år arbejdet inden for flyttesynsbranchen, og jeg har set mange sager, som er gået lejers vej, fordi en synsmand har glemt en lille ting. Lejeloven gør desværre, at selve flyttesynet er et minefelt for udlejer og en synsmand. Jeg har derfor i lang tid tænkt, at denne del af administrationen mangler specialister, siger Anders Verwohlt.

Vil være landsdækkende
Profsyns ambition er at være den første virksomhed, som specialiserer sig i ind- og fraflytningssyn i lejeboliger.

Profsyn får kontor sammen med Resights-teamet i København, men planen er at kunne servicere kunder i hele Danmark ’inden for kort tid’.

– Anders Verwohlt har siddet på vores kontor i lidt over et år nu via hans tidligere arbejde. Her blev der ofte delt adskillige idéer over en aftendrink på kontoret efter arbejde, og da Anders fortalte om idéen med Profsyn, var Mikkel Duif og jeg straks klar, da mange af vores kunder netop står med samme udfordring og mangler dedikerede specialister til at hjælpe sig. Derudover nyder vi de udfordringer, der hører med i opstartsfasen af virksomheder, siger Lars Horsbøl.

De senest års lejelovsændringer har – ifølge stifterne af Profsyn – gjort, at flere og flere udlejere vil gøre alt for at holde sig fra et huslejenævn, da de risikerer blandt andet bøder. Det har også betydet, at flere og flere udlejere ønsker at udlicitere deres syn, fremhæver Profsyn, som vil kunne tage ind- og fraflytningssyn samt projektsyn på store byggeprojekter. Virksomheden har allerede planlagt de første syn i bogen fra august og regner med at kunne dække København, Aalborg, Aarhus og Odense inden årets udgang.

Læs alle navnenyheder her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & akademier

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder