Oase Husene i Høje Taastrup C kommer til at bestå af 157 bæredygtige lejligheder, hvoraf 30 særligt indrettes som seniorvenlige boliger. Illustration: PFA

PFA bygger 157 boliger i Høje Taastrup C

PFA, en af Danmarks allerstørste ejendomsinvestorer og landets største kommercielle pensionsselskab, er ved at bygge 157 bæredygtige boliger i den nye bydel Høje Taastrup C mellem Høje Taastrup Station og shoppingcentret City 2. Lejlighederne ligger i de to ejendomme kaldet Oase Husene, som er ved at blive opført. Ud af de 157 lejligheder på 59-109 kvm indrettes 30 som seniorvenlige boliger.

Boligerne er klar til indflytning fra 15. november i år, og EDC Projekt Poul Erik Bech er valgt til at udleje boligerne.

 

Fakta: Høje Taastrup C

– Det er arkitektfirmaet Cobe, der har udviklet helhedsplanen for området Høje Taastrup C mellem Høje Taastrup Station og shoppingcentret City 2, så de centrale dele af Høje Taastrup by omdannes til en mere sammenhængende bydel

– Arealudviklingsselskabet Høje Taastrup C P/S står bag selve omdannelsen af området. Selskabet ejes af Høje-Taastrup Kommune, Danske Shoppingcentre (ejet af ATP og Danica Pension) samt Ejendomsselskabet ATPFA II P/S (ejet af ATP og PFA)

– Det opdaterede Høje Taastrup C-projekt består af 125.000 kvm boliger og 124.000 kvm erhverv (kontorer, detailhandel og café/restaurant), heraf 9.000 kvm rådhus – i alt 249.000 kvm nybyggeri

 

Læs også Direktør for Høje Taastrup C skifter til DSB Ejendomsudvikling

Læs også Høje Taastrup C udsolgt: Investor køber de sidste boliggrunde

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder