Boligejendommen på Svanevej 18 på Nørrebro. Foto: Presse

HL Management køber københavnsk boligejendom

Boligejendommen på Svanevej 18 på Nørrebro i København er per 15. juli solgt til HLM Fond II stiftet og administreret af det københavnske investerings- og ejendomsforvaltningsselskab HL Management.

Ejendommen med et samlet areal på 892 kvm består af otte boliglejemål og et erhvervslejemål og er handlet for 21,5 millioner kr.

Bag salget står Bjørn Asferg Holding ejet af Jette Vang Asferg og Bjørn Asferg.

Handlen er formidlet af Thomas Justesen fra Transaction.

– Den klassiske ejendom fra 1902 er beliggende i det meget efterspurgte fuglekvarter, som i disse år gennemgår en markant byudvikling inden for bolig og kontor.

– Der har været meget stor interesse for ejendommen og dermed et stort antal potentielle købere, siger Thomas Justesen.

Salget af Nørrebro-ejendommen er den anden transaktion i området formidlet af Transaction inden for det seneste halve år, efter ejendommen Hejrevej 5 blev solgt i december 2021

– Og flere transaktioner er på vej, varsler Thomas Justesen.

HL Management er som køber blevet rådgivet af Gangsted Advokatfirma, mens sælger er blevet rådgivet af Transaction og advokatfirmaet Njord.

Læs alle nyheder om transaktioner her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder