’Klosterkrogen’ består af 50 etplansrækkehuse i Kalundborg. Illustration: Innovater

Dansk investor køber endnu et boligprojekt af Innovater

Det Aalborg-baserede ejendomsinvesterings- og forvaltningsselskab Nectar Invest har netop udvidet porteføljen med køb af et boligprojekt bestående af 50 etplansrækkehuse i Kalundborg.

Bag salget af ’Klosterkrogen’ med et samlet boligareal på cirka 4.000 kvm står ejendomsudvikleren Innovater, oplyser parterne uden at komme ind på transaktionssummen.

– Innovater har udviklet et flot og relevant projekt, som vi glæder os til at overtage. Kalundborg er en interessant by med mange store arbejdspladser, men samtidig med et relativt lille udbud af moderne og funktionelle boliger. Vi overtager et projekt, hvor der er fokus på fællesskabet, og hvor flere generationer kan bo side om side. Derfor ser vi frem til at påbegynde udlejningen i løbet af 2023, siger direktør Thomas Borg, Nectar Invest.

Hos Innovater fremhæver udviklingschef Pierre Klausen, at Kalundborg er en spændende by at få mulighed for at byudvikle:

– Kalundborg er inde i en positiv udvikling med stigende befolkningstilvækst, og store globale virksomheder kommer til eller øger deres kapacitet i området. Vi ønsker dog ikke kun at bygge til tilflyttere, men også omfavne det stigende seniorsegment i byen, hvorfor Klosterkrogen lægger vægt på både at kunne huse ældre som yngre og skabe bånd mellem nye og nuværende borgere. Vi glæder os meget til at komme i gang.

Klosterkrogen er solgt til Nectar Invest med overtagelse ultimo 2023. Innovater har købt grunden af Kalundborg Kommune, og boligprojektet opføres af totalentreprenør Oxdal.

Læs også Nordjysk investor jagter flere boliger efter sjællandske opkøb

Følger efter handel i 2021
Den nye handel mellem Nectar Invest og Innovater følger efter en handel i fjor, hvor Nectar Invest købte to punkthuse på i alt 2.900 kvm fordelt på 32 lejligheder i Helsingør.

Læs mere i Nordsjællandsk boligprojekt skifter hænder

Læs også Innovater overgår egne forventninger: På alle måder et godt år for os

Læs alle nyheder om transaktioner her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder