21. april blev der holdt rejsegilde på Lidl Danmarks nye hovedkontor ved Godsbanen i Aarhus. Det samlede Lidl-byggeri kommer tæt på 20.000 kvm. Udover byggeriet af hovedkontoret, hvor der er en 1.200 kvm stor butik i stueplan, kommer Lidl til at bygge et parkeringshus for Aarhus Kommune med cirka 360 pladser. Foto: Lidl

Ny ejendomschef i Lidl Danmark – kæden går efter over 200 butikker

Denne artikel kræver Estate Pluss medlemskab. Venligst log ind
eller vælg et Estate Pluss-abonnement

Klik her hvis du har glemt dit kodeord

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder