Øverst fra venstre: Adm. direktør og partner Carsten Gørtz Petersen, Colliers International Danmark, Managing Director Per Weinreich, CBRE i Danmark, Managing Partner Nicholas Thurø, Cushman & Wakefield RED, samt adm. direktør og partner Erik Andresen, Nordicals A/S. Nederst fra venstre: Adm. direktør, partner og medstifter Stig Lintrup, Lintrup & Norgart, bestyrelsesformand, medejer og stifter Poul Erik Bech, EDC Poul Erik Bech-koncernen, adm. direktør og partner Morten Jensen, Newsec Advisory i Danmark, samt adm. direktør og partner Jacob Lund, Nordicals København

Stor optur for næsten alle erhvervsmæglere efter coronaår

Denne artikel kræver Estate Pluss medlemskab. Venligst log ind
eller vælg et Estate Pluss-abonnement

Klik her hvis du har glemt dit kodeord

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder