De nye partnere i danske Newsec Advisory – fra venstre: Ann-Kristine Waldorf, Thomas Grauslund Nielsen og Liza Jessen. Foto: Newsec

Newsec Advisory udvider ejerkredsen

Ann-Kristine Waldorf, Liza Jessen og Thomas Grauslund Nielsen er 1. juli blevet optaget som nye partnere og er blevet en del af ejerkredsen i Newsec Advisory A/S.

Optagelsen sker som led i ejendomsrådgiverens forretningsstrategi om at optage nøglemedarbejdere i ejerkredsen, oplyser danske Newsec Advisory, der er hovedejet af svenske Newsec AB. Det gælder i Danmark og i hele Newsec Advisorys nordiske koncernvirksomhed, hvor der i dag i de syv lande er mere end 100 partnere i de forskellige forretningsområder.

– Vi er stolte af, at vi nu kan præsentere tre nye partnere, som på hver deres område har udmærket sig ved en dedikeret og målrettet indsats. De har hver især løftet deres respektive forretningsområder gennem en styrkelse af kunderelationer på tværs af landegrænser og opbygning af integrerede teams i vores virksomhed i overensstemmelse med Newsecs værdier og nordiske strategi, siger adm. direktør og partner Morten Jensen, Newsec Advisory i Danmark.

Den danske partnerkreds
Partnerkredsen i den danske gren af erhvervsmægleren Newsec Advisory består nu af Ann-Kristine Waldorf, Liza Jessen, Thomas Grauslund Nielsen, Casper Schougaard, Louis Kjærgaard, Brian Tretow-Loof og Morten Jensen. Herudover ejer Newsec AB 51 procent af Newsec Advisory i Danmark.

De nye partnere Ann-Kristine Waldorf, Liza Jessen og Thomas Grauslund Nielsen er nøglemedarbejdere inden for henholdsvis digital forretningsudvikling, Corporate Real Estate og Capital Markets.

Ikke overskud siden siden 2017/18
Som Estate Media skrev onsdag, er Newsec Advisory A/S kommet ud af 2021 med endnu et underskud, selvom forventingen fra Morten Jensen var et overskud, da han for et år siden fortalte om sine forventninger. Det danske selskab har således ikke opnået overskud siden 2017/18.

Læs mere i Newsec Advisory må sluge endnu et underskud

Læs alle navnenyheder her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder