Rigtig god sommer!

Det har været et ret vildt arbejdsår. Først et hæsblæsende tempo for at nå i mål med den højeste transaktionsvolumen opnået nogensinde på dansk jord, og så direkte ind i en ny nedlukning, en forsyningskrise i kølvandet på Corona og en krig, som kom bag på de fleste.

Stigende renter, stor efterspørgsel på boliger, en helt ny bevidsthed og dimensioner af bæredygtighed og en kæmpe usikkerhed om, hvad der nu kommer til at ske.

Arbejdsåret 2021/2022 skiller sig ud som et vildt år både på den gode og den dårlige måde. Nu er det sommer, og de fleste kan holde en velfortjent ferie. Det er klogt at få hvilet ud, for der bliver meget at tage vare på, når vi vender tilbage.

Men netop fordi det har været så vildt et år, og nyhedsstrømmen er så massiv, så sørger Estate Media naturligvis for, at du også på ferien kan holde dig opdateret om den vigtigste udvikling. Vores dedikerede journalister er på plads hele sommeren, så selvom vi i dag, hvor mange går på ferie eller sidder til Tour-de-France arrangementer ønsker god sommer, så holder vi ikke fri men glæder os til at bringe dig de vigtigste og som altid nøje udvalgte nyheder. Og så nøje på billedet: Der er måske lidt mørke skyer i horisonten, men det ser faktisk ud til, at det klarer op, når vi lige om lidt når toppen.

Rigtig god sommer!

Læs også Nej, nej og atter nej – vi er ikke på vej ind i en finanskrise

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder