Robert Nellemann.

Robert Nellemann forlader Danica Ejendomme

Med en vis melankoli kan Robert Nellemann nu offentliggøre, at han forlader rollen som direktør for Postbyen og dermed også Danica Ejendomme, der har haft adskillige store udviklingsprojekter i løbet af de seneste år. Ikke mindst i form af nye domiciler til Danske Banks største kontorer i Odense, Kolding, Aarhus og København.

– Danica Ejendomme har besluttet, at rollen som direktør for Postbyen nedlægges, da projektet er ved vejs ende og Posttårnene er ved at rejse sig. Dermed afsluttes min tid i Danica Ejendommes ledelse. Jeg ser tilbage på en 5-årig periode, hvor mit team og jeg har udviklet store udviklingssager som Sluseholm, Danske Bank hovedsædet i Aarhus til det enorme byudviklingsprojekt Postbyen – Copenhagen Central.

Illustration: Danske Banks kommende domicil designet af Lundgaard & Tranberg Arkitekter.

Robert Nellemann har blandt andet været General Manager for Corporate Real Estate i Mærsk og i mæglerfirmaet CBRE, inden han i 2016 kom til Danske Bank-koncernen. Opgaven med Postbyen har været den klart største enkeltstående opgave.

– Jeg er stolt over at have løst den store opgave med at sikre en ny lokalplan for et før så lukket område til et nyt åbent, bilfrit og bæredygtigt bykvarter. Det har været lærerigt og krævende at indgå de nødvendige og historiske aftaler for Postbyen: Lejekontrakten med Danske Bank om nyt domicil, totalentreprise med Per Aarsleff og med KPC omkring opførelsen, indgåelsen af joint venture-samarbejdet med DSB osv.

Før Robert Nellemann overtog posten som direktør i Danica Ejendomme var han i Danske Bank, hvor han stod for igangsættelsen af salget af mange af bankens ejendomme over hele Danmark med særligt fokus på de største ejendomme i blandt andet Holmens Kanal og i Ejby i Høje Taastrup og ejerandelene i Scandinavian Center i Aarhus og Jorcks Ejendomsselskab.

Robert Nellemann har nu valgt at sætte den erfaring i spil som konsulent.

– Jeg er glad for at kunne fortælle, at jeg starter som partner og Executive Advisor i den hurtigt voksende rådgivnings- og iværksættervirksomhed CK&Co, der er en nichevirksomhed specialiseret i rådgivning indenfor bystrategisk rådgivning, lokalplaner og byggesagsbehandling, tekniske løsninger, forretningsplaner og økonomisk analyse, forklarer Robert Nellemann.

Hans opgave bliver at bidrage til virksomhedens vækst med ansvar for blandt andet rådgivning indenfor ejendomsudvikling, forhandlingsprocesser, Risk Management, beslutningsprocesser og strategiske partnerskaber både hos offentlige og private.

CK&Co holder til i Charlottenlund og er stiftet af Cornelius Lund Madsen og Karim Cedric Meaouia, der begge kommer fra rådgiverbranchen og blandt andet begge har været i Niras.

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder