Wihlborgs har netop købt Lersø Parkallé 107 på Østerbro i København. Foto: Wihlborgs

Wihlborgs udvider på Østerbro

Det svenske ejendomsselskab Wihlborgs har netop købt ejendommen Lersø Parkallé 107 på det ydre Østerbro i København til en pris på 54 millioner kr.

Ejendommen, som støder op til Wihlborgs naboejendom på Lersø Parkallé 103-105, har et udlejningsareal på 3.600 kvm.

– Takket være den høje belægningsgrad får vi gode forudsætninger for at planlægge den videre udvikling af ejendommen. Der er stor efterspørgsel efter funktionelle kontorer i nærheden af Københavns centrum, som vi er opsatte på at kunne imødekomme, siger Ulrika Hallengren, adm. direktør hos Wihlborgs.

Bispebjerg Hospital (Børne- og Ungdomspsykiatrien) disponerer i dag over 1.100 kvm af bygningen. Resten af arealerne er udlejet til et kontorhotel, der flytter ud af lokalerne i den nærmeste fremtid. Derefter går Wihlborgs i gang med en renovering med det formål at kunne tilbyde nye lejere moderne og fleksible kontorlokaler, samt en forbedring af ejendommens drift og energimærkning.

Læs også:





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder