Finn Andersen (S), formand for Teknik- og Miljøudvalget i Brøndby Kommune. Foto: Brøndby Kommune

Brøndby Kommune vil nedbringe sagsbehandlingstider med ekstern hjælp

I maj måned gik Pensams investeringsdirektør Claus Jørgensen ud med skarp kritik i Berlingske af sagsbehandlingstiden på byggesager i Københavns Kommune. Men det er ikke den eneste kommune, som bokser med lange sagsbehandlingstider.

Det gør de også vest for København i Brøndby Kommune, men kommunalbestyrelsen har nu besluttet at afsætte midler til at hyre ekstern hjælp til at nedbringe sagsbunkerne. En del af disse bliver lovliggørelses-sager, der typisk er vanskelige og tidskrævende.

– Selvom forvaltningen har løbet stærkt og også lykkes med at få puklen af byggesager ned, så er der stadig for mange ubehandlede sager. Derfor synes vi, det er helt oplagt, at vi nu økonomisk prioriterer at gøre noget ved bunken med byggesager. Arbejdet sættes i værk i år og går også ind i næste år, siger Finn Andersen (S), formand for Teknik- og Miljøudvalget i Brøndby Kommune.

Om Kirkebjerg:
Kirkebjerg bliver Brøndbys nye bydel med lejligheder, rækkehuse og grønne arealer. I løbet af de næste 10-15 år vil området gennemgå en stor forandring og udvikle sig fra erhvervsområde til et centralt beliggende boligområde. De første boliger stod færdige i foråret 2021.

I Kirkebjerg er der flere bygherrer og udlejere: C.W. Obel, Velliv, Capman, Core Porperty Management, Keystone og AKF.

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder