Foto: Stykka

700 Thylander-lejemål moderniseres sammen med ung, bæredygtig produktionsvirksomhed

Ejendomsselskabet Thylander Gruppen indgår samarbejde med produktionsvirksomheden Stykka. Samarbejdet drejer sig om udskiftning af køkkener i forbindelse med modernisering af mere end 700 lejemål i københavnsområdet som led i en større, bæredygtig modernisering af hele Thylander Gruppens ejendomsportefølje.

Virksomheden Stykka, som er grundlagt i 2019, har med en digital tilgang til inventarproduktion udviklet et cirkulært køkken kaldet LoopKitchen i FSC-certificeret træ, der kan vedligeholdes ved hjælp af en digital driftsplatform.

Alle køkkenerne er udstyret med en såkaldt digital tvilling, en virtuel kopi af køkkenet der holder styr på de enkelte dele samt deres holdbarhed, og hvornår hver del bør udskiftes.  De udtjente dele sendes tilbage til Stykka, som genbruger dem i andre produktioner og dermed mindsker spild.

– Bæredygtige løsninger er ikke længere et dyrt tilvalg, men en måde at spare tid og penge på. Derfor er vi stolte af, at et så prominent ejendomsselskab som Thylander Gruppen har valgt at tage næste skridt mod en grønnere ejendomsportefølje sammen med os, siger Jarl Vindnæs, adm. direktør, Stykka.

Hos Thylander oplever man en stigende efterspørgsel efter mere bæredygtighed, og derfor faldt valget på Stykka.

– Vi oplever en stigende efterspørgsel på bæredygtige produkter, både fra vores kunder og lejere, og derfor var det oplagt for os at se hvad vi kunne gøre i forhold til mere bæredygtige inventarløsninger, fortæller Maria Sparby, Senior Asset Manager hos Thylander.

Læs også:

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder