Tomas Lindén skal være med til at fastholde talenterne hos Newsec i Norden. Foto: Newsec

Newsec opruster for at holde på talenterne på tværs af Norden

Ejendomsforvalteren Newsec har ansat en HR-chef for hele Norden. Tomas Lindén tiltræder 1. september 2022, og særligt en opgave står højt på listen, nemlig at tiltrække og fastholde næste generations talenter inden for branchen. Et øget fokus på den grønne omstilling er en del af planen.

– Nogle af de centrale udfordringer bliver at fortsætte med at tiltrække, fastholde og udvikle de bedste talenter i branchen – og dels at udvikle nye kompetencer, for eksempel inden for prop tech-området. På grund af vores position har vi en mulighed for at bidrage til en mere bæredygtig og klimasmart ejendomssektor – og jeg tror på, at denne mulighed for at påvirke på det område vil være med til at tiltrække næste generations talenter, siger Tomas Lindén til Estate Media.

Hos Newsec ser man også frem til samarbejdet:

– Vi er meget glade for, at Tomas har valgt at slutte sig til Newsec. Vores mål er at transformere ejendomsbranchen, og med Tomas’ kombination af solid ekspertise og tidligere erfaringer vil han være en vigtig brik i puslespillet med at lede arbejdet. Herunder at udvikle og fastholde branchens bedste talenter samt tiltrække medarbejdere med nye ekspertiseområder, siger Patrik Attemark, adm. direktør, Newsec.

Newsec har i de seneste år oplevet stærk vækst, og virksomheden lancerede en intensiveret europæisk vækststrategi i slutningen af 2021. Med mere end 2.400 ansatte i de fire forretningsområder Property Asset Management, Advisory, Investment Management og Energy Transition er Newsec den største aktør i de nordiske og baltiske lande.

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder

Videre til værktøjslinje