ATP Ejendomme køber fem ejendomme i Carlsberg Byen. Foto: ATP

ATP Ejendomme indgår milliardhandel i Carlsberg Byen

ATP Ejendomme køber de fem erhvervsejendomme med et samlet areal på cirka 21.500 kvm af Udviklings- selskabet Carlsberg Byen P/S. Ejendommene er nyopførte i årene 2021-2022 og består udelukkende af ejendomme til erhvervsudlejning. Prisen lander på den gode side af en milliard kr., men det præcise beløb holdes hemmeligt.

– En langsigtet investering i Carlsberg Byen er særligt attraktiv på grund af den stemning, som Udviklingsselskabet Carlsberg Byen P/S har haft succes med at udvikle. En stemning som stammer fra et fantastisk miks af beboelse, kontorer og butikker i området. Købet af de moderne og centrale erhvervslejemål af en samlet størrelse på 21.500 kvm er efter vores opfattelse en unik mulighed og særdeles attraktivt for kontor kunder – både nu og på lang sigt, siger André Scharf, investeringsdirektør, ATP Ejendomme og fortsætter:

– Investeringen giver ATP Ejendomme stor mulighed for at indtage en langsigtet position i et vækstområde, og vi betragter disse ejendomme som en oplagt tilføjelse til ATP Ejendommes i forvejen stærke kontorportefølje.

Købet af ejendomme er en del af ATP Ejendommes strategi om at beskæftige sig mere med erhvervsejendomme i Danmarks større byer.

– Jeg er meget tilfreds med opkøbet, fordi det understreger to centrale elementer i vores strategi; at vi flytter flere langsigtede investeringer ind på dansk jord og vores ambition om at sikre rammerne for den moderne arbejdsplads med attraktive erhvervsejendomme i de største danske byer, siger André Scharf.

Hos Carlsberg Byen glæder man sig også over handlen:

– Vi er utroligt glade for at have solgt hele fem centrale ejendomme, der rummer både kontorer, F&B- og retailenheder, til en så stor og velrenommeret dansk ejendomsinvestor. En del af ejendommene er allerede lejet ud til gode, solide lejere, og vi ser frem til et godt samarbejde med ATP Ejendomme omkring udlejning af de få resterende arealer, siger Jens Nyhus, adm. direktør i Udviklingsselskabet Carlsberg Byen P/S.

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder

Videre til værktøjslinje