De 12 kvinder på Magthaverne 2022, som er Estate Medias liste med de 50 mest magtfulde i den danske ejendomsbranche

Hver fjerde magthaver er kvinde

Første år var der 6, så var der 11 og i 2022 er der 12 kvinder på listen over Magthavere i ejendomsbranchen. Fire af de 12 er dog ikke egentligt højt placerede i selve branchen, men vurderes at have stor indflydelse på branchens udvikling via politiske gennemslagskraft, som i sidste ende har indflydelse på rammevilkårene for at udvikle, bygge og investere i boliger og erhvervsejendomme.

Det drejer sig om statsministeren, den socialdemokratiske Mette Frederiksen, den konservative nu tidligere boligordfører Mona Juul, overborgmester i København Sophie Hæstorp Andersen også fra S og teknik- og miljøborgmester i København, enhedslistens Line Barfod.

Tre af kvinderne på listen er embedsmænd nemlig By & Havns adm. direktør Anne Skovbro, Københavns Kommunes stadsarkitekt Camilla van Deurs og Aarhus Kommunes bystrategiske chef Bente Lykke Sørensen, mens to er adm. direktører i det private nemlig Vellivs direktør for ejendomme Solveig Rannje og Deas’ adm. direktør Rikke Lykke.

De øvrige er bestyrelsesmedlem i Thylander Lykke Friis, direktør i Danske Arkitekter Lene Espersen og Estate Medias chefredaktør Kamilla Sevel.

Men hvem er mest magtfuld blandt de 50 profiler, som juryen har udvalgt til listen.

Det er nu tid til at stemme, og det kan du gøre lige her. Men skynd dig for afstemningen lukker snart.

Læs også Magthaverne: Her er årets jury

Læs også Her er listen: Magthaverne i dansk ejendom

Solveig Rannje er blandt deltagerne på årets vigtigste konference i ejendomsbranchen Ejendomsdagene den 8.-9. september.

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & akademier

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder