Rundvejen 6A i Ålborg. Foto: EDC

Projektgrund solgt: 30 boliger på vej i Ålborg

Udviklingsgrunden Rundvejen 6A i Ålborg er netop blevet solgt af ejendomsinvestor, og tidligere landsholdsspiller, Peter Rasmussen. Køber er Frydenhøj ApS, som nu vil bygge 30 boliger på grunden.

Rundvejen 6A har et grundareal på 2.941 kvm og ligger højt i Frydendal med sublim udsigt over Aalborg. Lokalplanen giver tilladelse til at opføre boligbyggeri i to plan med en bebyggelsesprocent på op til 60 procent.

– Planen er at opføre 24 lejligheder på 50 kvm og seks lejligheder på 77 kvm med redskabsrum samt 10 kvm altan til dem alle. Nedbrydningen af det eksisterende begynder allerede indenfor de næste 14 dage. Nedrivningstilladelsen er kommet og byggeriet begynder, så snart vi har byggetilladelsen fra kommunen – forhåbentlig lige efter sommer, siger Michael Jensen, indehaver af Frydenhøj ApS og tilføjer:

– Grunden hælder med seks meter fra den ene til den anden ende, så det er nok op imod 7.500 m3 jord, der skal køres fra ejendommen, inden byggeriet kan igangsættes. jeg tror dog på, at beliggenheden vil opveje for problematikkerne på lang sigt. Det er en fantastisk beliggenhed tæt på indkøbsmuligheder, det nye supersygehus og Aalborg Universitet.”

Salget af grunden er formidlet af EDC Erhverv Poul Erik Bech.

– Det er en enormt interessant sag, der ligger i et yderst attraktivt område i Aalborg, som især er kendetegnet ved parcelhusbebyggelse, men også flere små erhverv, siger Michael Stilling, partner i EDC Poul Erik Bech Aalborg.

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder