Adm. direktør og partner Thomas Windtberg, Taurus Ejendomsadministration. Foto: Taurus

Taurus går frem i 2021 og udvider partnerkreds

Taurus Ejendomsadministration med hovedkontor i Aarhus lever endnu engang fremgang. Det viser årsrapporten for 2021.

Omsætningen stiger med 29 procent til 47 millioner kr., mens resultatet før skat falder til 3,8 millioner kr. i 2021 mod 4,4 millioner kr. i 2020. Det skyldes øgede omkostninger til især personale.

– Den fortsatte vækst i Taurus’ forretning viser, at vores strategi er rigtig. Vi fokuserer fuldt ud på at levere best-in-class ejendomsadministration for professionelle investorer i Danmark, og vi administrerer nu ejendomme for såvel danske som skandinaviske, europæiske og amerikanske investorer for i alt 35 milliarder kr., siger adm. direktør og partner Thomas Windtberg, Taurus Ejendomsadministration.

Det er den kendte brancheprofil, partner og Executive Director i Colliers Peter Winther, der er bestyrelsesformand i Taurus:

– Vi ønsker at fortsætte Taurus’ vækstrejse, men med fortsat fokus på at levere service og høj kvalitet. Vi har i 2021 investeret betydeligt i at udvikle vores organisation, hvilket vi fortsætter med i 2022, og derfor er bundlinjen ikke vokset i takt med omsætningen, siger Peter Winther.

Ledende medarbejdere indtræder som partnere
Taurus har yderligere valgt at optage tre ledende medarbejdere, Deputy Director Anne Sofie Hovgaard, CFO Jesper Toth Mouritzen og Head of Property Management Jens Langhoff Jørgensen, som aktionærer i virksomheden.

Taurus administrerer nu cirka 13.000 lejemål, fordelt på mere end 500 ejendomme over hele landet. Samtidig er antallet af medarbejdere vokset fra 62 til 80, fordelt på hovedkontoret i Aarhus og afdelingskontorer i Søborg og Nykøbing F.

Læs om selskabets resultater i 2020:

Høj vækst i Taurus sikrer nyt rekordresultat

 

Seneste regnskaber – Taurus Ejendomsadministration

Kilde og tabel: Taurus Ejendomsadministration ApS’ årsrapport 2021

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder