Henrik Skovsby, økonomidirektør, Koncenton. Foto: Koncenton

Koncentons nye økonomidirektør skal styre forvaltning på knap 14 milliarder kr.

Det bliver Henrik Skovsby, som fra 1. august 2022 kan kalde sig økonomidirektør i ejendomsinvesteringsselskabet Koncenton med base i Aarhus. Han har haft en lang række lignende stillinger, senest i elektronikvirksomheden BB Electronics.

Virksomheden har igangsat en ambitiøs vækstplan, som Henrik Skovsby kommer til at spille en betydelig rolle i udrulningen af.

– Koncentons vækstmål stiller store krav, og derfor skal jeg ind og identificere, hvad der skal til for at skabe mere struktur på udviklingen. Jeg tror på, at når det kommer til interne funktioner som økonomi, jura, HR og it, så er der kun én kunde, og det er organisationen. Så det handler på den korte bane om at skabe en ekstremt stærk business support, så vi på den længere bane kan nå virksomhedens mål og måske også gribe efter nye forretningsmuligheder, siger Henrik Skovsby.

Hos Koncenton glæder man sig over ansættelsen af den nye økonomidirektør.

– Vi er meget glade for at få Henrik med på Koncenton-holdet. Han er både fagligt og strategisk stærk, og samtidig ved han, hvad det kræver at være i en meget ambitiøs virksomhed, der både er ejerledet og har en kapitalfond som medejer, siger Koncentons adm. direktør og medejer Peter Krogsgaard Jørgensen.

Koncenton beskæftiger over 130 medarbejdere og har aktuelt knap 14 milliarder kr. under forvaltning for cirka 2.500 investorer. Koncenton, som forventer et 2022-resultat før skat i intervallet 150-200 millioner kr. mod et overskud på 154,5 millioner kr. i 2021, blev i 2015 stiftet af Peter Krogsgaard Jørgensen og Anders Marcus.

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder

Talentportræt af Josephine: Kend dine begrænsninger – men lad dig ikke begrænse af dem