I 2021 vandt Dan Stubbergaard, BIG repræsenteret af adm. direktør Sheela Søgaard, Resights, Resights-stifterne Lars Horsbøll og Mikkel Duif og PensionDanmarks Marius Møller og Mia Manghezi, der både vandt projektprisen for Trælasten i Aarhus og selve Estate Media Ejendomsprisen.

Efterlyses: Kandidater til årets ejendomspriser

I år har Ejendomspriserne 10-års jubilæum. Så hvem fortjener at få jubilæumspriserne i 2022? Er der nogen, der har gjort noget særligt, så skriv til os nu og nominér din kandidat.

Mere end 3.000 er hvert år inde at stemme på, hvem der skal have Ejendomspriserne. Og nu er der ikke lang tid til, at årets vindere skal findes. Det sker på Ejendomsdagene den 8. september. Er du endnu ikke tilmeldt årets konference i ejendomsbranchen, kan du tilmelde dig her

Mia Manghezi og Marius Møller, PensionDanmark, fik hovedprisen i 2021 blandt andet for deres utrættelige arbejde med bæredygtighed i pensionskassens ejendomme.

Priserne blev indstiftet i 2012 af Estate Media og har hvert år siden været med til at løfte branchen ved at sætte fokus på det forbilledlige i bygge- og ejendomsbranchen. Priserne uddeles for at påskønne initiativ, dygtighed og engagement og skal sætte fokus på projekter og profiler, der er med til at gøre en forskel.

Vinderne af Ejendomspriserne får en specialdesignet skulptur af genbrugskobber fra metrobyggeriet skabt af det danske designkollektiv Lumière Bricoleur.

Frem til den 24. juni er det muligt at nominere i følgende kategorier:

Ejendomsprisen: Årets projekt
Prisen går til det bedste og mest bemærkelsesværdige nye projekt i 2021/2022. Prisen kan gives for projektet som helhed, for den arkitektoniske udformning eller for en særlig beliggenhed. Der er mange priser også i Danmark, der belønner og priser arkitekter. Årets projektpris vil derfor oftest gå til den bygherre/team, der har stået bag et projekt og været ham, hende eller dem, der har valgt at bevilge pengene.

Ejendomsprisen: Årets transaktion
Prisen går til en aktør, der har gennemført årets mest spektakulære transaktion i form af størrelse, karakter, sammensætning eller på grund af de involverede aktører. Prismodtageren vil oftest være en rådgiver i form af en advokat eller erhvervsmægler, men kan også være køber eller sælger, og der kan både være tale om en ejendomstransaktion eller en transaktion i branchen.

Ejendomsprisen: Årets profil
Prisen går til en aktør i branchen, der tydeligt og personligt har gjort en ekstra indsats. Årets forbillede har været et eksempel på best practice enten inden for sit felt eller for branchen som helhed.

Ejendomsprisen: Årets velkomst
Prisen går til en ny virksomhed eller initiativ i branchen, som er bemærkelsesværdig og interessant for branchens udvikling på den ene eller anden måde på forbilledlig vis.

Estate Media Prisen
I 2020 skiftede navn prisuddelingen navn til Ejendomsprisen, og den største pris er nu Estate Media Prisen. Vi har mere end nogensinde brug for forbilleder. Prisen går til en profil eller virksomhed i bygge- og ejendomsbranchen, der på forbilledlig vis har talt for eller iværksat tiltag til at forbedre branchens udvikling og højne dens image. Kandidater til prisen har gjort en indsats for ejendomsbranchen og dens produkter og mennesker, der typisk rækker udover personlig vinding.

En begejstret Dan Stubbergaard fra Cobe får Ejendomsprisen som Årets Profil i 2021.

Husk at nominere dine kandidater til de fem priser senest den 22. juni. Send en mail til [email protected]. Alle forslag behandles fortroligt af redaktionen.

Se hvem, der har modtaget Ejendomsprisen de sidste 10 år her

Har du husket at tilmelde dig Ejendomsdagene? Ellers kan du gøre det på www.ejendomsdagene.dk

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder

Videre til værktøjslinje