Signe Sønderskov, direktør for byggeri og byudvikling, Domea.dk. Foto: Jacob Ljørring

Domea.dk henter ny direktør for Byggeri og byudvikling

Det bliver Signe Sønderskov som efter sommerferien skal indtage rollen som direktør for byggeri og byudvikling i administrations- og rådgivningsvirksomheden Domea.dk. Hun kommer fra en stilling som afdelingschef for bygherrerådgivning af større kunder i ingeniør- og rådgivningsvirksomheden Rambøll. Tidligere har hun også været afdelingsleder i Kuben Management.

– Vores fremmeste opgave er at understøtte og rådgive den enkelte boligorganisation, som står overfor at skulle renovere eller bygge nyt. Det er uhyre vigtigt, at man som bygherre føler sig godt hjulpet på vej, og det skal vi være med til at sikre, siger Signe Sønderskov.

Hos Domea.dk er man glad for nyansættelsen, da man er i gang med en omstilling af virksomheden.

– I Domea.dk er vi i fuld gang med at omstille virksomheden til en mere kundefokuseret og fleksibel administrations- og rådgivningsvirksomhed. Vi sætter den lokale boligorganisations behov og ønsker i centrum, og det har naturligvis også betydning for, hvordan vi går til de konkrete bygge- og renoveringsopgaver – og i høj grad også, hvordan vi rådgiver og samarbejder med vores kunder undervejs i processen. Her er jeg sikker på, at Signe med sin brede erfaring med byggeri og sit personlige lederskab vil blive en stor gevinst for virksomheden, siger Thomas Holluf Nielsen, adm. direktør, Domea.dk.

Fakta: Byggeri i Domea.dk

  • Domea.dk har cirka 300 projekter i byggeporteføljen til en samlet anlægssum på rundt regnet 11 milliarder kr.
  • Det er alle projekter, som udvikles for virksomhedens kunder, der tilsammen ejer og administrerer godt 80.000 almene boliger fordelt over det meste af Danmark.

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder

Videre til værktøjslinje