Det nye boligområde med projektet Kregmehusene med cirka 175 boliger ligger mellem Arresø og Roskilde Fjord og skal imødekomme den stigende efterspørgsel på boliger i bydelen Kregme i Halsnæs Kommune. Illustration: KHR Architecture

Team vinder nordsjællandsk boligprojekt

En kvartet bestående af Svanen Development – ejet af den østjyske Brixhuus-familie – boligorganisationen Bo-Vita, KHR Architecture og det rådgivende ingeniørfirma Sandkjær har vundet det 16.500 kvm store boligprojekt Kregmehusene i Halsnæs Kommune.

Teamet har vundet foran fire andre hold – og ud af 10 mulige point opnår vinderholdet en score på 9,37, mens det næstbedste forslag ligger på 5,99 point.

– Kregmehusene bliver en blandet bebyggelse med fifty-fifty almene og private boliger, der opføres via en delegeret bygherremodel, hvor Bo-Vita er bygherre for de almene boliger og Svanen Development for de private, oplyser Torben Juul, der er partner og designdirektør i KHR Architecture.

Onsdag blev købsaftalen mellem Halsnæs Kommune, bygherrerne Bo-Vita og Svanen Gruppen samt Sandkjær som rådgivende ingeniør officielt skrevet under ved et arrangement i Kregme.

Det nye boligområde med cirka 175 boliger ligger mellem Arresø og Roskilde Fjord og skal imødekomme den stigende efterspørgsel på boliger i Kregme.

Næste skridt er nu udformningen af en lokalplan for området, hvorefter byggeriet efter planen kan gå i gang i løbet af 2023. Det forventes, at de første beboere kan flytte ind i sommeren 2025.

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder

Videre til værktøjslinje