Bæredygtighedschef Lisbet Michaelsen, Rubow Arkitekter. Foto: Rubow Arkitekter

Rubow henter ny chef for bæredygtighed

Lisbet Michaelsen er netop blevet ny bæredygtighedschef for Rubow Arkitekter. Hun kommer fra en stilling på Danmarks Tekniske Universitet, DTU, hvor hun de seneste 10 år har arbejdet med bæredygtighed. Hun har sammenlagt mere end 30 års erfaring inden for området.

I sin nye stilling kommer Lisbet Michaelsen til at arbejde på tværs af afdelinger og fagområder i København og Aarhus, hvor hun blandt andet skal sikre at processer, metoder og værktøjer udvikles ensartet og værdiskabende. Men det vigtigste er, at bygningerne som tegnestuen tegner være funktionelle.

– Vi er nødt til at se helhedsorienteret ind i projekterne og sikre langsigtede løsninger, hver gang vi bruger ressourcer i byggeriet. Vi skal selvfølgelig sikre, at vi bidrager til byggeriets grønne omstilling gennem partnerskaber og udvikling af metoder og arbejdsgange. Men når alt kommer til alt, er det vigtigste, at vi får skabt bygninger, vi kan holde af og som fungerer i hverdagen – bygninger, vi har lyst til at passe på. Det er uden sammenligning det mest bæredygtige i det lange perspektiv, siger Lisbet Michaelsen.

Virksomhedsstrategi frem mod 2025
Hos Rubow Arkitekter ser man frem til samarbejdet, som man opfatter som afgørende i forhold til at realisere strategien frem mod 2025.

– Lisbet Michaelsen bliver en nøgleperson, når vi skal realisere vores virksomhedsstrategi frem mod 2025. Vores opgave er at skabe arkitektur, der imødekommer nutidens behov og på samme tid har respekt for de fremtidige generationer – til det arbejde har Lisbet den helt rigtige kombination af kritisk faglighed og brede samarbejdskompetencer, fortæller Susanne Hansen, kreativ direktør hos Rubow Arkitekter.

Dansk underskud i 2021
Rubow Arkitekter er en del at den norske rådgivningsvirksomhed Norconsult, der med mere end 5.000 ansatte er Norges største tværfaglige rådgiver med kontorer i hele verden. Norconsult er 100 procent medarbejderejet.

Rubow Arkitekter A/S kom ud af 2021 med et negativt resultat før skat på 2,1 millioner kr. mod et overskud på 5,9 millioner kr. i 2020.

Læs mere om selskabets 2021-resultater og forventninger til 2022:

Rubow finder ny direktør i SHL efter underskud

Læs alle navnenyheder her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder

Videre til værktøjslinje