Horsens: Foto: Dansk Drone Netværk/Nordicals

Kolding og Horsens sælger igen mest

Over hele Danmark er der boligbyggerier på vej. En stor del af dem bliver bygget på jord, der er købt af landets kommuner og mange af dem i Kolding og Horsens. Kolding har solgt klart mest jord i 2021, mens Horsens med knap 218.000 kvm er den kommune i Estate Medias årlige undersøgelse af kommunernes salg af jord, der har solgt mest jord til bolig. Horsens kommer ind på en andenplads, når det gælder det samlede jordsalg med 964.000 kvm.

Horsens har 95.000 indbyggere og voksede i 2021 med mere end 2.200 indbyggere.

– Vi har oplevet en stor tilflytning af virksomheder og borgere de seneste år, ligesom mange lokale virksomheder har investeret – og det har givet en markant efterspørgsel på jord til både boliger og erhverv, siger projektchef Brian Ingvard Christiansen, der er ansvarlig for jordsalget af erhvervsjord i Horsens Kommune.

Læs hele artiklen i det nye Estate Magasin nr. 4/2022 her eller bestil dit eget abonnement via [email protected]

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder