Markedsdirektør Mia Scheel, Sweco Architects. Foto: Sweco

Sweco Architects henter Mia Scheel som ny markedsdirektør

Arkitekt Mia Scheel er 1. juni skiftet til en stilling som markedsdirektør i Sweco Architects fra en stilling som projektchef i arkitektfirmaet Rum, hvortil hun kom i september 2020.

Som ny markedsdirektør i Sweco Architects får Mia Scheel ansvaret for at styrke det private bolig-, transformations- og erhvervssegment i samarbejde med Sweco Architects’ markedschefer i Østdanmark og ’en nøglerolle i at sikre en fortsat positiv markedsudvikling’ med fokus på kunderelationer, integreret rådgivning og bæredygtighed.

Det oplyser hendes nye arbejdsgiver, den svenskejede rådgivende ingeniør- og arkitektkoncern Sweco.

40-årige Mia Scheel er uddannet arkitekt fra Kunstakademiets Arkitektskole med bred erfaring senest i kundevendte og markedsdrivende funktioner. Hun kommer – som nævnt – senest fra en stilling som projektchef i Rum, var inden partner i Zeso Architects, ligesom hun har været en del af tegnestuerne hos blandt andet Effekt, Cobe og White Arkitekter i Sverige.

– Med Mia Scheel får vi en profil, der passer perfekt ind i vores kundeorienterede kultur, som er initiativrig og i stand til at se muligheder i projekterne og i markedet. Hun har et stærkt netværksgen, der sammen med hendes flair for arkitektur gør hende til et aktiv både hos kunderne og internt i organisationen. Jeg glæder mig til samarbejdet og til, at vi med Mia ombord kan sætte yderligere skub på vores strategiske indsatsområder, siger Mick Schou Rasmussen, direktør for Sweco Architects.

Læs også Ny direktør for Sweco Architects – kronprins tager over

Opgaver
En nøglerolle for Mia Scheel bliver ’som bindeled og gennemgående figur på tværs af projekterne og i direkte dialog med kunderne at levere integreret rådgivning med bæredygtighed som rød tråd’.

– Jeg er begejstret og stolt over at blive en del af Sweco Architects og bidrage til den fortsatte positive udvikling og vækst. Nærvær og indlevelse i mennesker og i projekterne er altafgørende, og jeg glæder mig til at blive en del af et hus, hvor vi gennem samarbejdet mellem de æstetiske og tekniske discipliner kan skabe smukke, sammenhængende og bæredygtige projekter, der er gennemtænkt fra start, siger Mia Scheel, der blandt andet tidligere i karrieren har undervist i bæredygtighed og arbejdet som bæredygtighedskonsulent.

Swecos arkitektforretning tæller mere end 320 arkitekter, hvoraf godt 180 arbejder ud fra Swecos danske hovedkontor i Ørestad, mens 140 arbejder fra Swecos kontorer i Vestdanmark.

Læs også Sweco Danmark lander nyt rekordregnskab

Læs alle arkitektnyheder her

Læs alle navnenyheder her

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Konferencer & seminarer

Læs mere

Seneste nyt

Populære nyheder